Wednesday, September 10, 2014

Semi-Finalists Determined

The violinists advancing onward to the Semi-Finals have been determined! 

Below is the list of the Semi-Final participants and their order:
NamePerformance Time
Friday September 12
Nancy Zhou1:30-2:45 PM
15-minute Break2:45-3:00 PM
Yu-Chien Tseng3:00-4:15 PM
3 hour 15-minute Dinner Break4:15-7:30 PM
Ayana Tsuji7:30-8:45 PM
15-minute Break8:45-9:00 PM
Tessa Lark9:00-10:15 PM
Saturday September 13
Jinjoo Cho1:30-2:45 PM
15-minute Break2:45-3:00 PM
Stephen Waarts3:00-4:15 PM
3 hour 15-minute Dinner Break4:15-7:30 PM
Stephen Kim7:30-8:45 PM
15-minute Break8:45-9:00 PM
Ji Yoon Lee9:00-10:15 PM
Sunday September 14
Ji Young Lim1:30-2:45 PM
15-minute Break2:45-3:00 PM
Kristi Gjezi3:00-4:15 PM
3 hour 15-minute Dinner Break4:15-7:30 PM
Yoo Jin Jang7:30-8:45 PM
15-minute Break8:45-9:00 PM
Bomsori Kim9:00-10:15 PM
Monday September 15
Suyeon Kang1:30-2:45 PM
15-minute Break2:45-3:00 PM
Ji-Won Song3:00-4:15 PM
3 hour 15-minute Dinner Break4:15-7:30 PM
Dami Kim7:30-8:45 PM
15-minute Break8:45-9:00 PM
Christine Lim9:00-10:15 PM

Keep following for more updates as we enter the Semi-Finals!

No comments:

Post a Comment