Friday, September 5, 2014

Participant Order for the Preliminary Round!


The International Violin Competition of Indianapolis begins today with the Opening Ceremonies! 37 internationally ranked violinists from 13 different countries have come together for three weeks of spectacular performances.

Last night, the participants met to discuss the Competition and be introduced to one another. Each participant drew a number randomly which decided where within the preliminary round they will perform.

We can't be more excited to have the Participants in our wonderful city of Indianapolis. Keep following as we prepare for the Opening Ceremonies tonight!
NamePerformance Time
Sunday September 7
Youjin Lee9:30-10:15 AM
Nancy Zhou10:15-11:00 AM
10-minute Break11:00-11:10 AM
Yu-Chien Tseng11:10-11:55 AM
Ayana Tsuji11:55-12:40 PM
1 hour 20-minute Lunch Break12:40-2:00 PM
Anna Savkina2:00-2:45 PM
Ermir Abeshi2:45-3:30 PM
10-minute Break3:30-3:40 PM
Tessa Lark3:40-4:25 PM
Jung Min Choi4:25-5:10 PM
10-minute Break5:10-5:20 PM
Chiharu Taki5:20-6:05 PM
Jinjoo Cho6:05-6:50 PM
Monday September 8
Stephen Waarts9:30-10:15 AM
Andrea Segar10:15-11:00 AM
10-minute Break11:00-11:10 AM
Stephen Kim11:10-11:55 AM
Jennifer Liu11:55-12:40 PM
1 hour 20-minute Lunch Break12:40-2:00 PM
Daniel Cho2:00-2:45 PM
Shannon Lee2:45-3:30 PM
10-minute Break3:30-3:40 PM
Dominika Przech3:40-4:25 PM
Mariya Krasnyuk4:25-5:10 PM
10-minute Break5:10-5:20 PM
Ji Yoon Lee5:20-6:05 PM
Tuesday September 9
Ji Young Lim9:30-10:15 AM
Luosha Fang10:15-11:00 AM
10-minute Break11:00-11:10 AM
Tianyun Jia11:10-11:55 AM
Ui-Youn Hong11:55-12:40 PM
1 hour 20-minute Lunch Break12:40-2:00 PM
Petteri Iivonen2:00-2:45 PM
Kristi Gjezi2:45-3:30 PM
10-minute Break3:30-3:40 PM
Vladyslava Luchenko3:40-4:25 PM
Andi Zhang4:25-5:10 PM
10-minute Break5:10-5:20 PM
Wonyoung Jung5:20-6:05 PM
Wednesday September 10
Yoo Jin Jang9:30-10:15 AM
Bomsori Kim10:15-11:00 AM
10-minute Break11:00-11:10 AM
Areta Zhulla11:10-11:55 AM
Nadir Khashimov11:55-12:40 PM
1 hour 20-minute Lunch Break12:40-2:00 PM
Suyeon Kang2:00-2:45 PM
Ji-Won Song2:45-3:30 PM
10-minute Break3:30-3:40 PM
Dami Kim3:40-4:25 PM
Christine Lim4:25-5:10 PM
10-minute Break5:10-5:20 PM
Richard Lin5:20-6:05 PM

The order has also been posted on the IVCI website.

No comments:

Post a Comment